TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Wantrouw jij je partner als hij of zij een avondje op stap gaat met vrienden? Vraag jij je partner meerdere keren per dag waar hij of zij is? Wellicht heb je dan last van jaloezie. Jaloezie is een emotie die onlosmakelijk bij ons hoort net als blijdschap en verdriet. Maar deze jaloerse gevoelens kunnen extreme vormen aannemen en een ware tijdbom vormen voor je relatie.

In het nieuwe programma Extreem Jaloers van RTL4 helpt presentatrice Froukje de Both stellen die te kampen hebben met extreme jaloezie. Ze controleren elkaar voortdurend op vreemdgaan en wantrouwen elkaar dag in, dag uit. Dit kan voor veel spanningen binnen de relatie zorgen. Samen met een team van professionals gaat Froukje met de stellen aan de slag om de problemen op te lossen en de jaloezie naar de achtergrond te drijven.

Chiara Bijl en Steven Pont zijn de twee psychologen die bij het programma betrokken zijn. Zij hebben vele jaren ervaring en gaan samen met de rest van het team met de stellen aan de slag om de jaloezie uit hun leven te bannen. Ze gaan werken aan het afzweren van het wantrouwen, het opbouwen van de vertrouwensband en de terugkeer van de genegenheid.

Extreem Jaloers ia vanaf woensdag 2 september elke week te zien bij RTL4 om 20.30 uur.


Vorige artikel
Van lelijk eendje tot mooie zwaan
Volgende artikel
De vetste video's en leukste opdrachten

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...