TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De TV Kantine blijft dit televisieseizoen gesloten. Komend seizoen zal het satirische programma van Irene Moors en Carlo Boszhard niet op de Nederlandse televisie te zien zijn. Carlo gaat zich volledig richten op een eigen zondagmiddagprogramma en Irene last een televisiepauze in.

Irene Moors is blij met de keuze om een pauze in te lassen. Volgens programmadirecteur Erland Galjaard heeft ze lang in haar werkritme gezeten en is nu toe aan een welverdiende pauze. Als Irene aangeeft er weer helemaal klaar voor te zien, gaan ze bij RTL op zoek naar een passend nieuw programma voor de presentatrice.

Carlo zit daarentegen niet stil. Hij start met een nieuwe zondagmiddagprogramma genaamd Carlo's TV Café. Hierin zullen wel elementen van de TV Kantine terugkomen. Actuele scènes uit de televisiewereld wil hij kunnen doen en op die manier de kijkers terug kunnen geven wat zij graag nog een keer willen zien.

De TV Kantine zal niet voorgoed stoppen, maar altijd blijven bestaan. Er wordt nu even een korte pauze ingelast en dan komt het programma in een volgende televisieseizoen weer terug, aldus Carlo bij RTL Boulevard.


Vorige artikel
Tour de France live op Eurosport
Volgende artikel
Van lelijk eendje tot mooie zwaan

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...