TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vanaf komende zaterdag 4 juli staat sportzender Eurosport grotendeels in het teken van de Ronde van Frankrijk. De 102de editie van dit grootste wielerevenement op aarde is er tot en met zondag 26 juli rechtstreeks te zien.

Met zo'n 80 uur aan live coverage doet de 'Home of Cycling' uitgebreid verslag. Maar liefst 9 van de 21 etappes zijn van start tot finish te zien. Het commentaar is in handen van José Been, Karsten Kroon, Maarten Tjallingii, Karsten Kroon, Nick Nuyens en Dirk Bellemakers

Eurosport vangt haar rechtstreekse Tourverslaggeving aan op donderdag 2 juli, met de Ploegenpresentatie. Waarna, van 4 tot en met 26 juli, alle etappes – van de Grand Départ in Utrecht tot en met de eindsprint op de Champs Elysées – rechtstreeks uitgezonden worden.

De Tour de France bestaat dit jaar zoals gebruikelijk uit 21 etappes, goed voor in totaal 3.344 fietskilometers. Er zijn 9 vlakke etappes, 3 etappes door heuvelachtig landschap, 7 bergetappes, 2 tijdritten en 2 rustdagen in het schema opgenomen.


Vorige artikel
Nieuwe wetenschapsshow Tijl en Ruben
Volgende artikel
Dit seizoen geen TV Kantine

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...