TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Net5 komt dit najaar met een nieuwe Nederlandse dramaserie. De serie is gebaseerd op de Amerikaanse serie Lipstick Jungle. De schrijfster van Lipstick Jungle is Candace Bushnell, die ook de schrijfster van Sex & the City is. De Nederlandse versie heet Meiden van de Herengracht.

In Meiden van de Herengracht staat de vriendschap tussen drie jonge carrièrevrouwen centraal. Zij wonen in Amsterdam en zijn erg succesvol in het wereldje van televisie, mode en tijdschriften. Toch hebben ze elk hun worstelingen, zowel privé als zakelijk. Ze zijn op zoek naar het geluk en de liefde in het leven en de rode draad wordt hierbij gevormd door hun oprechte en hechte vriendschap.

De hoofdrolspeelser zijn Wendy (Fockeline Ouwerkerk), Nico (Kim Pieters) en Hanna (Sarah Chronis). Zij proberen hun carrière te combineren met een privé-leven. Maar dit gaat niet altijd over rozen. Ze hebben elk hun eigen problemen maar bieden steun en humoristische eerlijkheid aan elkaar. Zo blijven ze tijdens lastig tijden toch in balans. Meiden van de Herengracht is vanaf dit najaar te zien bij Net5.


Vorige artikel
Zomerse vakantieliefdes
Volgende artikel
Gewoon Jaap Buijs

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...