TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vakantieliefdes. Veel mensen hebben ze wel gehad. Onder invloed van de zon, even geen werk of school aan je hoofd en even gewoon doen waar je zin in hebt. Maar wat doe je als een vakantieliefde wat serieuzer uitpakt en je gevoelens voor iemand begint te krijgen? Is het mogelijk om een relatie met je vakantieliefde op te bouwen?

In Vakantieliefdes: hoe is het nu met? gaat Net5 op bezoek bij de vrouwen van het tweede seizoen van het programma Vakantieliefdes. Vorig jaar werden zij herenigd met hun vakantieliefde om te kijken of er een toekomst voor hen samen was weggelegd. Hoe is het een jaar later met de liefde?

In het programma gingen de vrouwen de ene keer opnieuw op bezoek bij hun vakantieliefde, de andere vakantieliefde kwam juist naar Nederland toe. De vakantieliefdes kwamen uit allerlei landen zoals Kenia, Minnesota, Turkije, Argentinië, Ghana en Costa Rica. Het leek tijdens het programma vaak alsof het ware liefde was. Maar is deze droom nu nog steeds werkelijkheid of is het sprookje toch uiteen gespat?

Vanaf dinsdag 30 juni is wekelijks te zien hoe met de vakantieliefdes gaat. Vakantieliefdes: hoe is het nu met? wordt uitgezonden op Net5 om 21.30 uur.


Vorige artikel
Wie doet de afwas?
Volgende artikel
Meiden van de Herengracht

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...