TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


RTL neemt een kijkje in de keuken van bekende Nederlanders. In Wie doet de afwas? wordt een team van vier kandidaten bij een bekende Nederlander gebracht om daar te gaan eten. Maar de kandidaten zijn geblinddoekt. Ze weten dus niet bij wie ze aan de keukentafel zitten.

De gerechten die zij voorgeschoteld krijgen bevatten persoonlijke hints en door het huis heen zijn ook persoonlijk hints te vinden. Aan de hand hiervan moeten ze zien te raden bij wie ze te gast zijn. Als ze dit goed raden krijgen ze een geldbedrag. Als ze het niet goed hebben, moeten ze de enorme berg afwas zien weg te werken.

Wie doet de afwas? wordt afwisselend gepresenteerd door Froukje de Both, Angela Groothuizen en Nance Coolen. Zij helpen de BN'ers in de keuken en volgen de gasten. De gasten zullen hun mening over het eten niet verborgen houden. De presentatrices houden in de gaten of de kandidaten op het goede spoor zitten of hier juist ver vanaf dwalen.

Het programma is gebaseerd op het Britse programma Who's doing the dishes? Wie doet de afwas? Is vanaf maandag 6 juli elke werkdag van 20.00 uur tot 20.30 uur te zien bij RTL4.


Vorige artikel
Special en documentaire over MH17 bij SBS6
Volgende artikel
Zomerse vakantieliefdes

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...