TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


SBS6 gaat een jaar na de ramp met MH17 terugblikken op deze ingrijpende gebeurtenis. Op 15 juli wordt er een special van Hart van Nederland uitgezonden met de titel “MH17: het dorp dat zes mensen verloor”. Daarna wordt de documentaire van Jessica Villerius uitgezonden getiteld “Werken op de rampplek”.

Vlucht MH17 stortte vorig jaar neer in Oekraïne. Hierbij kwamen alle passagiers om het leven. Heel Nederland was diep geschokt. De impact van de ramp wordt in de special en documentaire vanuit verschillende perspectieven bekeken. Zowel deskundigen als nabestaanden komen aan het woord.

In de special van Hart van Nederland staat het dorpje Neerkant centraal. Hier woonde een gezin met vier kinderen die het leven verloren bij de ramp. Er wordt gepraat met mensen uit de omgeving, buren, klasgenootjes en de burgemeester. Zij vertellen hoe zij met dit verlies omgaan. In de documentaire van Jessica Villerius staan professionals centraal die op de rampplek hebben gewerkt. Zij vertellen wat zij daar zijn tegengekomen en hoe zij dag na dag zochten naar menselijke resten om de slachtoffers te kunnen identificeren.

De special en documentaire worden op 15 juli uitgezonden op SBS6. De special begint om 20.30 uur met om 21.30 uur de documentaire.


Vorige artikel
Nieuwe presentator RTL Autovisie
Volgende artikel
Wie doet de afwas?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...