TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Endemol en RTL hebben voor de tweede keer een langlopend contract getekend voor de langstlopende soap van Nederland. Hiermee is de populaire soap Goede Tijden, Slechte Tijden zeker van een verlenging van vier jaar. Nog tot 2019 kunnen de fans genieten in ieder geval gaan genieten van het wel en wee van de inwoners van Meerdijk.

Er is veel vertrouwen in GTST. Afgelopen seizoen bleek de soap weer een belangrijke trekker te zijn in de vooravond van RTL4. GTST is inmiddels ook op andere schermen dan alleen het televisiescherm en komende zomer komt er weer een nieuw initiatief waardoor Meerdijk nog meer gaat leven.

Goede Tijden. Slechte Tijden is de langstlopende serie van Nederland. Met deze contractverlenging zullen er nog meer plannen voor de toekomst gemaakt gaan worden. Daarnaast bestaat de soap op 1 oktober alweer 25 jaar en ook dit zal gevierd gaan worden met in ieder geval een dubbele aflevering en nog meer feestelijk momenten. Het live-evenement heeft dit jaar de naam All You Need is GTST en staat ook in het teken van de 25-jarige verjaardag van de soap.

De serie is regelmatig trending topic op Twitter en trekt gemiddeld 1,8 miljoen kijkers. Goede Tijden, Slechte Tijden is elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL4.


Vorige artikel
Koefnoen met Tineke Schouten
Volgende artikel
Nieuwe presentator RTL Autovisie

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...