TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Eerder werd al bekend dat presentatrice Nance bij RTL4 een eigen studioprogramma zou krijgen. Op 19 juni is de eerste aflevering van Staatsloterij: Puur Geluk. In het programma staan onvoorziene verrassingen centraal. Alles wat ondenkbaar lijkt, kan in het nieuwe programma werkelijkheid worden.

Een mooi gebaar, bijzonder cadeau, onverwachte reünie of bizarre opeenvolgende geluksmomenten. Alles is mogelijk en het kan iedereen overkomen. Vernieuwend is namelijk dat de programmamakers via social media op zoek gaan naar kandidaten om te verrassen. Hierdoor zien zij de verrassing totaal niet aankomen. De verrassingen worden met verborgen camera's gefilmd en zo hebben de personen totaal niet in de gaten dat zij plots middenin de belangstelling staan.

Zo zal je maar ineens allemaal nieuwe spullen in de verhuiswagen aantreffen in plaats van je eigen tweedehands spullen, of als hardwerkende bouwvakker een prachtig gedekte tafel met allemaal lekkers op je werkplek aantreffen. Hoe zou jij opkijken als je tijdens je werk als vuilnisman ineens cadeaus vindt met je eigen naam er op? Deze en nog vele andere verrassingen staan centraal in Staatsloterij: Puur Geluk. Kippenvelmomenten, verbazing en dankbaarheid staan in het programma centraal.


Vorige artikel
Studio Tour vanaf begin juli
Volgende artikel
Linda's Zomerweek komt terug

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...