TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Studio Tour is de nieuwe actualiteitenshow over de Tour de France. Vanaf begin juli zal deze nieuwe show tijdens de tour elke avond bij de NOS te zien zijn. De omroep neemt hiermee na twaalf jaar afscheid van de talkshow De Avondetappe.

Studio Tour is niet te vergelijken met De Avondetappe. Het is geen talkshow en het nieuws komt echt vers van de pers. Door het vervroegde tijdstip van 19.00 uur worden de wielrenners direct na de tour al aan de tand gevoeld.

Het programma zal gepresenteerd worden door Gert van 't Hof en Dione de Graaff. Dione gaat met de tour mee en vangt de wielrenners op om ze naar hun belevenissen te vragen. Gert zit in de studio in Hilversum en praat daar na met diverse kenners. Theo Bos, Henk Lubberding en Karsten Kroon zullen de vaste gasten van het programma zijn.

Mart Smeets was de man van De Avondetappe. Ook hij is betrokken bij het nieuwe tourprogramma. Tijdens elke uitzending komt hij met een rubriek over de geschiedenis van het wielerspektakel. Daarnaast zal ook Filemon Wesselink aan het programma meewerken. Hij doet verslag voor NPO Radio 1, maar levert daarnaast in het weekend ook een bijdrage aan het televisieprogramma.

Het belooft een leuke en gezellige show te worden voor de echte liefhebbers van de Tour de France. Vanaf begin juli is Studio Tour elke dag tussen 19.00 en 19.55 uur te zien bij NPO1.


Vorige artikel
Special Thé Lau in RTL Late Night
Volgende artikel
Puur geluk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...