TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Linda komt terug naar Meerdijk. Actrice Babette van Veen kruipt weer in de rol van het soappersonage uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Ongeveer 25 jaar geleden kwam Linda de serie binnen en vertolkte Babette van Veen met veel plezier de rol. Eind jaren '90 besloot Babette de soap te verlaten en andere dingen te gaan ondernemen, maar nu komt ze terug.

Babette van Veen hoefde niet lang na te denken over een terugkeer in de soap Ze heeft genoten van haar andere werkzaamheden, maar komt nu met veel plezier terug in het warme bad van de populaire soap. Ze is toe aan stabiliteit, al blijft ze naast de soap ook nog schrijven en in het theater staan.

Linda emigreerde vanuit Meerdijk naar Canada. Daar leidde ze een makkelijk en rijk leven en kreeg twee kinderen. Nu keert ze samen met haar zoon Rover terug naar Meerdijk wegens problemen. Samen zullen zij proberen om in Meerdijk weer een nieuw bestaan op te bouwen. Maar niet iedereen in Meerdijk is blij met hun terugkeer.

Buddy Vedder speelt de rol van de zoon van Linda, Rover Dekker. Linda heeft ook nog een dochter, maar die blijft op een kostschool in Canada. Buddy heeft al in verschillende musicals en films geacteerd en kijkt uit naar zijn rol in de soap. Linda en Rover zijn om maandag 29 juni voor het eerst te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden.


Vorige artikel
Trio Villa Achterwerk weer even terug
Volgende artikel
Proefkonijnentest

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...