TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Voorgaande seizoenen waren Angela Groothuizen, Marco Borsato en Nick & Simon de vaste coaches van The Voice Kids. The Voice Kids is de juniorversie van het populaire The Voice of Holland. In het programma gaan de coaches op zoek naar het nieuwe jonge muzikale talent van ons land. Eerder gaven Nick & Simon al te kennen niet langer plaats te nemen in de rode draaistoelen, maar nu heeft ook Angela Groothuizen aangegeven dat zij stopt als coach.

Begin 2016 zal het volgende seizoen van The Voice Kids op de Nederlandse televisie te zien zijn. Marco Borsato neemt wederom plaats in de rode stoel als coach. De andere stoelen worden bezet door niemand minder dan Ali B en Ilse DeLange. Zij zijn de nieuwe coaches. Het is nog niet bekend of er meer coaches aan het nieuwe seizoen toegevoegd gaan worden.

The Voice Kids telt minder uitzendingen en liveshows dan de volwassen Voice. Ilse DeLange heeft om die reden tijd in haar agenda kunnen vinden om coach te zijn. Ze zal wel stoppen als coach bij The Voice of Holland.


Vorige artikel
Shoppen en niet te stoppen
Volgende artikel
Vernieuwde playbackshow

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...