TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Met een verdubbeling en vernieuwing komt het populaire klus- en tuinprogramma Eigen Huis & Tuin volgend seizoen met een nog beter en deskundiger team. Het team zal vanaf komend jaar uit maar liefst zes personen bestaan. Zij proberen heel Nederland te laten klussen en zelf dingen te laten maken. Dat wordt namelijk de trend voor het komende seizoen!

Presentatrice Quinty Trustfull geeft na zeven seizoenen het presenteerstokje door aan Evelyn Struik en Froukje de Both. Voor alle klussen in en rond het huis krijgt het vertrouwde gezicht Thomas Verhoef ondersteuning van het jonge klustalent Martine Both. Zij heeft na een technische opleiding als loodgieter gewerkt en een eigen sanitairbedrijf gehad. Samen met Thomas gaat Martine zich op de verbouwingen richten en tips geven om ook zelf in je huis aan de slag te gaan.

Tuingoeroe Lodewijk krijgt dit seizoen ondersteuning van niemand minder dan Tom Groot, de hunk uit Boer Zoekt Vrouw. Zij richten zich samen op alle klussen en rond de tuin. Boer Tom had nooit de ambitie om iets voor televisie te gaan doen, maar dit voelde meteen goed. Ook kan hij het goed met zijn eigen bedrijf combineren. Hij werkt zelf in de tulpenteelt en als hovenier. Met Lodewijk en Tom is er dus voldoende kennis over de tuin.

Het nieuwe seizoen van Eigen Huis & Tuin met de nieuwe gezichten is in het najaar van 2015 op RTL4 te zien.


Vorige artikel
Nieuw klusprogramma NET5
Volgende artikel
Shoppen en niet te stoppen

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...