TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Televisiezender Net 5 komt met een nieuw klusprogramma. Presentator van het nieuwe programma is Erik van der Hoff. Eerder presenteerde hij onder andere al het klusprogramma Het Blok. Met het nieuwe programma keert Erik terug als presentator bij Net 5.

Het nieuwe programma is gebaseerd op het Australische House Rules. Vijf stellen gaan het tegen elkaar opnemen in verschillende klusrondes. In de diverse rondes worden de huizen van de stellen volledig getransformeerd. Het programma begint met verschillende afleveringen waarin steeds één huis centraal staat. De stellen krijgen een kamer toegewezen die zij opnieuw mogen inrichten. Hierbij krijgen ze een aantal dingen die zij wel of juist niet mogen doen mee van de eigenaren van de woning.

Het is nog niet bekend hoe het programma gaat heten en wanneer het uitgezonden gaat worden. Wel heeft presentator Erik van der Hoff er al erg veel zin in. "Verbouwingen brengen veel spanning met zich mee, maar leveren vaak ook mooie vriendschappen op. Het is heerlijk om weer een klusprogramma voor Net 5 te mogen maken", aldus de kluspresentator.


Vorige artikel
De mening van het Nederlandse volk
Volgende artikel
Vernieuwd team Eigen Huis & Tuin

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...