TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In het programma Ranking the Stars wordt naar de mening van het Nederlandse volk gevraagd. Aan de hand van deze mening worden de tien deelnemende BN'ers gerankt. Maar Paul de Leeuw heeft nu bekend dat deze antwoorden niet van het Nederlandse volk zijn, maar bedacht worden door de programmamakers.

Paul de Leeuw was deze week te gast bij PAUW en biechtte daar op dat voor Ranking the Stars niet echt om de mening van het Nederlandse volk wordt gevraagd. De geruchten hierover waren er al eerder, maar nu is het dan ook daadwerkelijk bevestigd. Paul de Leeuw claimde hier verder niets mee te maken te hebben. Ook vertelde hij dat de grappen door de redactie verzonnen worden. Verder is er niets gescript en is improvisatie de drijvende kracht van het sterrenprogramma.

De Nederlandse sterren die aan het programma deelnemen worden vaak behoorlijk gekwetst. “Vooral in de beginjaren waren de deelnemende sterren vaak behoorlijk geshockeerd door de antwoorden. Mensen ging toen echt huilen”, aldus de presentator. Dit is veelal te wijten aan het vele drankgebruik tijdens het programma.

Ranking the Stars komt deze zomer met een vijfde seizoen. Vanaf 12 juli is dit seizoen elke zondag op NPO3 om 21.10 uur te zien.


Vorige artikel
Laatste keer voor Barbie?
Volgende artikel
Nieuw klusprogramma NET5

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...