TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De Rotterdamse Jopie Parlevliet krijgt haar eigen show. De nieuwe televisiester is vanaf aanstaande zaterdag te zien bij RTL4. Ze is een optimistische dame met veel humor en levenservaring. Elke week ontvangt ze in haar show drie bekende gasten waar zij op eigen wijze mee in gesprek gaat.

Jopie Parlevliet is eigenlijk cabaretier Richard Groenendijk. Hij kruipt wekelijks in de huid van zijn alter ego. Richard had behoefte aan iets nieuws. Jopie is al vijftien jaar onderdeel van zijn theatershows en krijgt daarom nu haar eigen show. Hiermee hoopt Richard de heerlijke Rotterdamse humor bij de mensen thuis te brengen. Het belooft een show vol vrolijkheid en gezelligheid te worden.

In de show ontvangt Jopie Parlevliet onder ander Brigitte Kaandorp, Jan Kooijman, Gers Pardoel, Isa Hoes, Eva Jinek. Heleen van Royen, Paul de Leeuw, Art Rooijakkers, Nicolette Kluijver en Angele Groothuizen. Tijdens de show zorgt Dirkjan Ranzijn voor de muzikale ondersteuning. Hij is al jaren bekend en geliefd in Duitsland, Engeland en Denemarken en zal nu zijn opwachting maken op de Nederlandse televisie.

De Jopie Parlevliet show is vanaf zaterdag 30 mei wekelijks om 21.30 uur bij RTL4 te zien.


Vorige artikel
Wie is de reisexpert van Nederland?
Volgende artikel
Compilatie Life 4 You

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...