TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Dinsdagavond hebben ruim 3 miljoen mensen naar de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival gekeken. Hiermee behoort het Songfestival tot de top van de best bekeken televisieprogramma's van deze dinsdag.

Bijna 3,4 miljoen Nederlanders keken naar de optredens van Trijntje Oosterhuis en haar concurrenten. Trijntje bracht haar nummer Walk Along ten gehore. Helaas kon zij met haar goede optreden niet genoeg overtuigen en mag zij niet door naar de finale op zaterdag.

Voor aanvang van de halve finale van dinsdag werd het tv-programma Op weg naar het Eurovisie Songfestival uitgezonden. Dit programma trok ruim 2 miljoen kijkers. Ook het Journaal van achter uur trok ruim 2 miljoen kijkers. In Op weg naar het Eurovisie Songfestival werden verschillende bekende Nederlanders naar hun mening gevraagd over inzendingen voor het liedjesfestijn.

Komende donderdag is de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival en aanstaande zaterdag vindt de spectaculaire finale plaats. Helaas dus zonder onze Nederlandse inzending Trijntje Oosterhuis.


Vorige artikel
Documentaire hulpverlening Nepal
Volgende artikel
Wie is de reisexpert van Nederland?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...