TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Michael en Samantha waren in het vorige seizoen van hun realityserie in het Verre Oosten. Maar ze zijn nu weer terug in Duindorp met een nieuw seizoen. Samantha is namelijk weer zwanger en dat is aanleiding voor een nieuwe realityserie. De nieuwe serie heeft de toepasselijke titel 'Michael en Samantha nemen er nog eentje'.

Met de komende gezinsuitbreiding volgen we het Haagse stel bij de eerste echo, het bedenken van een naam voor de nieuwe telg en het uitzoeken van de nieuwe babykamer. Het is een roerige tijd voor het jonge gezin met uiteindelijk het hoogtepunt: de bevalling.

Tijdens deze nieuwe serie krijgen Samantha en Michael natuurlijk ook weer steun van Cor en Ron, de ouders van Samantha, de zus van Michael en manager Jake. Hij heeft dit seizoen ook nog eens zijn uitdaging. Hij gaat namelijk de strijd aan met de kilo's.

Het belooft weer een turbulent en enerverend seizoen te worden. 'Michael en Samantha nemen er nog eentje' is vanaf dinsdag 2 juni wekelijks te zien bij RTL5 om 20.30 uur.


Vorige artikel
Gaby Blaaser gaat kamperen
Volgende artikel
Documentaire hulpverlening Nepal

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...