TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In de meeste gezinnen komen problemen voor, soms kleine problemen maar soms ook grotere problemen. Niet alle relaties tussen ouder en kind zijn even gemakkelijk. In het nieuwe seizoen van Van Etter Tot Engel: moeder en dochter, staan deze relaties centraal. Acht moeders en hun acht dochters komen zelf niet meer uit hun problemen en hebben de hulp van het programma ingeschakeld.

De duo's gaan in Zuid-Afrika proberen om hun onderlinge relatie te verbeteren. Ver weg van hun vaste gewoontes en hun vertrouwde omgeving gaan zij aan hun problemen werken. Elke week staan een moeder en haar dochter centraal. Alle relaties tussen moeder en dochter hebben zo hun eigen achtergrond en eigen problemen. Maar alle moeders hebben met elkaar gemeen dat zij niet meer weten wat zij met hun dochters aan moeten.

De moeders en dochters denken dat zij naar Zuid-Afrika gaan om de natuur in te trekken. Wat zij niet weten is dat zij apart van elkaar helemaal back-to-basic gaan. Ze gaan zonder luxe artikelen, sanitair en telefoons individueel de natuur in en komen elkaar halverwege tegen. Onderweg leren zij veel over de wijsheden uit de Ubuntu-filosofie. Wellicht kunnen deze wijsheden hen helpen om hun band te versterken. Wat zit er achter de problemen binnen de relatie en wat kunnen zij hieraan doen?

Van Etter Tot Engel: moeders en dochters is vanaf donderdag 14 mei elke week om 20.30 uur te zien bij RTL5.


Vorige artikel
Frans Bauer mag weer op reis
Volgende artikel
Eigen hotel voor Di-rect

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...