TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In een nieuw programma van de Evangelische Omroep (EO) worden bekende Nederlanders aan vogelaars gekoppeld. De duo's gaan het tegen elkaar opnemen in een strijd die bepaalt wie het meeste weet over vogels en hoe je vogels in het wild kan vinden.

In acht afleveringen gaan onder andere Eddy Zoëy, Gallyon van Vessem, Dan Karaty, Bastiaan van Schaik en Ajouad el Miloudi de strijd met elkaar aan en gaan hun eigen kennis over vogels zo veel mogelijk bijspijkeren. De duo's die de testen doorstaan gaan door naar de volgende ronde, de afvallers worden vervangen door andere tegenspelers.

De strijd vindt plaats op drie verschillende continenten en in drie verschillende landen. In ongerepte natuurgebieden strijden de deelnemers voor hun plek in de competitie. De deelnemers gaan eerst naar de Biesbosch, Texel, de Veluwe en Waterland. Als zij de testen hier doorstaan, reizen zij af naar Georgië voor de grote roofvogeltrek. De duo's die daar winnen gaan door naar Peru. Hier gaan zij op zoek naar de meest indrukwekkende roofvogel van de wereld: de condor.

In de ban van de Condor wordt in het najaar op NPO1 uitgezonden.


Vorige artikel
Documentaire Wolflady bij BNN
Volgende artikel
Mijn laatste keer

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...