TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Presentatoren Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten gaan samen de uitzendingen rondom de Champions League presenteren. Jan Joost van Gangelen maakte dit deze week bekend bij de Coen & Sander show. In de Coen & Sander show werd hem gevraagd of dit gerucht waar was. De presentator bevestigde dit. Hij vindt het erg leuk om te mogen doen en heeft nog niet eerder de Champions League gepresenteerd.

De voetbalcompetitie Champions League werd eerder altijd uitgezonden door de publieke omroep. Voor het eerst in de geschiedenis is dit veranderd en hebben SBS en NU.nl de rechten bemachtigd. Tijdens de voetbalseizoenen van 2015 tot 2018 zal de Champions League dus bij SBS te zien zijn.

Jan Joost van Gangelen maakte ook bekend dat Ronald de Boer mee zal werken aan de uitzendingen. Hij zal als analist aanschuiven. Ook Ruud Gullit wordt waarschijnlijk analist. Jan Joost hoopt hiervoor ook nog Marco van Basten te kunnen strikken. Het nieuwe Champions League-seizoen zal dus een leuke bezetting krijgen bij SBS.


Vorige artikel
Going Clear bij NPO
Volgende artikel
Documentaire Wolflady bij BNN

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...