TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Sommige mensen willen gewoon graag een paar kilo's kwijt, voor anderen is afvallen soms een bittere noodzaak. Dit geldt zeker voor de zeven kandidaten van het nieuwe seizoen van Obese. Zij werden een jaar geleden overvallen door de presentatrice van Obese, Wendy van Dijk.

De kandidaten willen afvallen en hun leven een nieuwe wending geven. Zij grijpen de kans om aan het programma mee te doen dan ook met beide handen aan. Het is een zwaar en intensief jaar voor ze geweest. Gedurende een heel jaar zijn ze gevolgd door de camera's van Obese in hun strijd tegen de kilo's.

Obesitas is een steeds groter wordend probleem. Steeds meer mensen hebben een ongezonde levensstijl en hebben soms al op jonge leeftijd last van overgewicht. In dit seizoen van Obese wordt daarom ook aandacht besteed aan twintigers met obesitas. Ook is er meer aandacht aan de psychische gezondheid van de kandidaten.

De zwaarste deelnemer van dit seizoen is Daisy. Zij weegt 221 kilo en is pas 26 jaar. Zij wil gezond oud kunnen worden en leven zonder haar beperkingen. In de eerste aflevering van dit seizoen maken we kennis met een duo. Moeder Xandra heeft morbide obesitas en haar dochter Kelée gaat ook hard deze kant op. In de aflevering staat ook de band tussen moeder en dochter centraal.

Het bijzonder van het programma Obese is dat de deelnemers een jaar lang gevolgd worden. Er kan in een jaar veel gebeuren en ze worden zo goed mogelijk voorbereid op hun leven na het programma. Obese is vanaf aanstaande zondag 19 april elke week van 20.00 uur tot 21.30 uur te zien op RTL4.


Vorige artikel
Kandidate vindt dat RTL4 manipuleert
Volgende artikel
Going Clear bij NPO

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...