TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Een kandidate van het RTL4-programma Help, mijn man is klusser beschuldigt de zender van manipulatie. Na de uitzending van deze week ontstond ophef over een fragment dat verscheen. De kandidate was niet erg blij met haar nieuwe keuken.

In het programma roepen vrouwen de hulp in van John Williams en zijn klusteam. Hun man is vaak vol goede moed begonnen aan klussen in en rond het huis, maar slaagt er niet in de klussen af te ronden. De vrouwen leven hierdoor vaak noodgedwongen in een bouwval.

Zo riep kandidate Karin de Jongh ook de hulp van het programma in. Het klusteam gaf haar een compleet nieuwe keuken, maar bij het zien van haar nieuwe keuken was zij niet erg blij. Het aanrecht was te klein en er waren niet genoeg stopcontacten. Op diverse sociale media werd de kandidate met de grond gelijk gemaakt na het zien van het fragment.

Karin de Jongh vindt dit niet eerlijk. Ze vond haar nieuwe keuken ook erg mooi, maar beschuldigt RTL4 er nu van dat ze haar positieve reacties er uitgeknipt hebben. Ze is dankbaar voor haar nieuwe keuken en heeft inmiddels zelf nog enkele aanpassingen gedaan. De keuken is hierdoor voor haar nog praktischer geworden.


Vorige artikel
Het einde voor So You Think You Can Dance?
Volgende artikel
Zeven nieuwe kandidaten gaan de strijd t..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...