TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance is misschien bezig met haar laatste seizoen. RTL heeft laten weten dat het nog niet zeker is dat het programma ook nog een achtste seizoen gaat krijgen.

Één van de juryleden van het programma, Dan Karaty, uitte zich hierover op twitter. Uit deze tweet bleek duidelijk dat het nog niet zeker is dat het programma een nieuw seizoen gaat krijgen. "Ik geloof echt in dit prachtige programma en dit sterke format en ik denk dat we er zo nog tien jaar mee door zouden kunnen gaan. Maar door krachten die buiten mij omgaan is dit wellicht niet het geval", aldus Dan Karaty. Volgens hem zijn de Belgische fans nog wel enthousiast, maar neemt het enthousiasme onder de Nederlandse fans af. Presentator Dennis Weening is niet blij met de tweet van Dan Karaty. Hij vindt dat je dit eerst samen hoort te bespreken.

Het zevende seizoen van So You Think You Can Dance trekt ook minder kijkers dan de voorgaande seizoenen. Waar voorgaande seizoenen vaak tot 1 miljoen kijkers hadden, had de laatste aflevering slechts 229.000 kijkers.


Vorige artikel
Weer goed nieuws voor Jeroen Pauw
Volgende artikel
Kandidate vindt dat RTL4 manipuleert

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...