TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Jeroen Pauw ontving eind februari een TV Beeld voor zijn interview met de toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans. Volgens de jury was het een actuele en relevantie uitzending waarin Jeroen Pauw op deskundige wijze en met gedegen redactiewerk Frans Timmermans zaken liet vertellen die hij nooit eerder verteld.

Na deze prijs heeft Jeroen Pauw nu te horen gekregen dat zij nactualiteitenprogramma ook volgend seizoen nog te zien blijft. BNNVARA maakte dit deze week bekend. Ze zijn erg blij met de prestaties van Jeroen Pauw. “Hij heeft een goede vorm gevonden en weet met humor en scherpte het gesprek van die dag te voeren”.

Waar Jeroen Pauw het in het begin soms nog moeilijk had in zijn eigen programma, merkt hij nu zelf ook dat het beter gaat. Hij en het team zijn dan ook erg blij dat ze het vertrouwen van de omroep krijgen om nog een seizoen met het programma door te gaan. Jeroen Pauw zal in ieder geval nog tot en met het voorjaar van 2016 met zijn actualiteitenprogramma te zien zijn.


Vorige artikel
Viktor heeft er schoon genoeg van
Volgende artikel
Het einde voor So You Think You Can Dance?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...