TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Viktor Brand heeft er schoon genoeg van. Voor zijn nieuwe programma Schoon Genoeg treft hij vaak heftige situaties aan. Ook voor de presentator zelf was dit vaak erg heftig om mee te maken.

In het nieuwe programma van SBS6 worden mensen die in de smerigheid leven gekoppeld aan obsessieve schoonmakers. Obsessieve schoonmakers staan vaak de hele dag het huis te poetsen en maken de wc soms wel meerdere keren per dag schoon. Anderen hebben al in geen tijden een sopje gemaakt en hebben de vaat tot aan het plafond opgestapeld staan.

Door beiden aan elkaar te koppelen hoopt het programma de deelnemers wakker te schudden. De mensen die in een vuil huis leven, krijgen er een schoon huis en een nieuwe frisse start voor terug. De obsessieve schoonmakers zien juist vaak in dat schoonmaken hun leven ook in mindere mate kan beïnvloeden. Alle deelnemers hebben hun eigen verhaal en hun eigen redenen om aan het programma mee te doen.

Viktor Brand vond het programma een bijzondere ervaring. Het is interessant om een voordeur door te gaan en te zien wat zich in het huis afspeelt. Het kan overal plaatsvinden, in de normale en rustige buurten en doodgewone rijtjeshuizen. Het is vaak zorgwekkend om te zien hoe mensen in hun eigen vuil in een isolement leven. Ook de obsessieve schoonmakers raken vaak in een isolement doordat zij bang zijn dat anderen hun huis vervuilen. Het is verdrietig om te zien dat mensen vaak al voor langere tijd zo leven en er niemand is die wat doet.

Het nieuwe programma Schoon Genoeg is vanaf maandag 13 april elke week op SBS6 te zien.


Vorige artikel
K3 zoekt nieuwe bezetting
Volgende artikel
Weer goed nieuws voor Jeroen Pauw

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...