TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De achttien deelnemers van het programma 3 op reis Backpack zijn bekend. BNN heeft aan de hand van ingezonden filmpjes en speciale castingdagen 18 vloggers geselecteerd. Zij gaan samen met Geraldine Kemper en Jan Versteegh gaan backpacken door Europa.

Meer dan duizend jonge mensen gaven zich op om mee op reis te gaan. Tijdens hun Europese avontuur gaan de 18 deelnemers hun belevenissen bijhouden in een videoblog. Samen met Jan en Geraldine gaan zij een reis maken van onze eigen hoofdstad Amsterdam naar het Griekse Athene.

De geselecteerde vloggers staan op de website van BNN. De vijf vloggers die het populairst zijn, gaan door naar de volgende ronde. In de volgende ronde wint één van de vloggers een eigen item in 3 op reis. Het publiek kiest de uiteindelijke winnaar. De vloggers moeten hier wel hard voor werken. Ze moeten slaapplekken regelen, koffers tillen en uitgebreid online verslag uitbrengen.

De vloggers zien het nu als een onvergetelijke ervaring. Het is een droom die werkelijkheid wordt. Ze zijn zich dan ook nu al aan het voorbereiden om de allervetste vlogs te kunnen maken.


Vorige artikel
Gewoon Lekker Nederlands
Volgende artikel
K3 zoekt nieuwe bezetting

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...