TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Illusionist Hans Klok wilde nooit jureren, maar neemt nu toch plaats in de jury van We Are Family. In het nieuwe televisieprogramma van SBS6 geven verschillende generaties van één familie een optreden. De show draait om vermaak voor de hele familie.

Hans Klok wilde nooit plaatsnemen in een jury omdat je de droom van mensen kan verpesten met slechts een paar zinnen. Volgens Hans moet je vaak erg kritisch zijn als jurylid. De jury van We Are Family is zeer veelzijdig. Hans richt zich op de magie, zangeres Edsilia Rombley let op de zang en danseres Euygenia Parakhina let op de danskwaliteiten.

Edsilia Rombley vindt het erg bijzonder om jonge kinderen met hun grootouders op het podium te zien. Het is niet altijd even goed gezongen, maar het is wel charmant. Het programma draait om de emotie en wat families samen ondernemen. Het is daarmee niet per definitie een talentenjacht.

In het programma is iedereen een winnaar. Het draait dan ook niet om de competitie. De nieuwe familieshow is vanaf zaterdag 18 april te zien bij SBS6. Jochem van Gelder gaat de show presenteren.


Vorige artikel
Eigen studioprogramma Nance
Volgende artikel
Gewoon Lekker Nederlands

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...