TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Presentator Beau van Erven Dorens komt in het tweede seizoen van het vernieuwde 'T is hier fantasties! met een wintereditie. In de koude en donkere wintermaanden zoeken veel Nederlanders hun heil ergens anders.

In het eerste seizoen van het vernieuwde programma ging Beau op bezoek tijdens de zomervakantie van mensen. De presentator gaat in deze wintereditie nog meer op zoek naar verschillende uitersten. Van rondscheuren met een scootmobiel in Benidorm tot potloden uitdelen in Gambia en een vulkaan beklimmen op Tenerife. Daarnaast gaat Beau ook op bezoek bij Nederlanders die vakantie vieren in de kou. Zo gaat hij ijsvissen in het hoge noorden van Lapland en naakt rodelen in Kirchberg.

Beau van Erven Dorens geniet enorm tijdens de opnames. “In de winter is er een enorme diversiteit in soorten vakanties. Dat maakt dit seizoen enorm veelzijdig.”

In de jaren '90 werd het programma door Ursul de Geer gepresenteerd. 'T Is hier fantasties van SBS is de vernieuwde variant. Het tweede seizoen is vanaf vrijdag 24 april te zien op SBS om 21.30 uur.


Vorige artikel
Juryleden Junior Songfestival
Volgende artikel
Eigen studioprogramma Nance

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...