TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het televisieprogramma Bonje met de Buren zal niet dit voorjaar uitgezonden worden. Dit maakte de zender SBS6 bekend. In het programma bemiddelen Patty Brard en Jochem van Gelder bij burenruzies. Bonje met de Buren zou vanaf volgende maand uitgezonden worden, maar is nu uitgesteld tot in het najaar.

Het programma Bonje met de Buren wil graag een gevarieerd aanbod van onderwerpen kunnen laten zien. Geluidsoverlast moet niet in elke aflevering het onderwerp zijn. Om deze reden is het programma uitgesteld. Tot nu toe zijn er volgens Jochem van Gelder vijf afleveringen opgenomen. Voor het seizoen moeten dus nog drie afleveringen opgenomen worden. Er is aanbod, maar de rest van de onderwerpen heeft gewoon iets meer tijd nodig.

Volgens presentator Jochem van Gelder willen de partijen ook niet altijd meewerken. “Ze weten niet dat we komen en we krijgen daarom wel eens een dichte deur voor onze neus. Dan heb je niets.” Jochem belooft dat het een mooi tweede seizoen van Bonje bij de Buren gaat worden, zeker met presentatrice Patty Brard erbij.


Vorige artikel
Weer op jacht naar miljoenen
Volgende artikel
Juryleden Junior Songfestival

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...