TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Nederland kan weer op zoek naar de miljoenen in Postcode Loterij Miljoenenjacht. Het programma is vanaf 15 maart weer te zien bij RTL4. De spelshow is uitermate populair en trok in het vorige seizoen een recordaantal van 2,4 miljoen kijkers.

Dit seizoen is het spel met de gouden koffers natuurlijk weer terug en regent het tijdens de rest van de show ook prijzen. Zo kunnen deelnemers aan de Postcode Loterij onder meer een Postcode Loterij fiets, een BMW of een leuk geldbedrag winnen. Thuis kunnen de deelnemers meespelen met de Postcode Loterij Bingo. De getallen die tijdens miljoenenjacht verschijnen, kunnen op de Bingokaart weggestreept worden. Degene die als eerste een volle kaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de kandidaat in de studio.

Linda de Mol presenteert zoals altijd het programma. Postcode Loterij Miljoenenjacht is een productie van Endemol Nederland en wordt gemaakt in samenwerking met de Postcode Loterij. De spelshow is vanaf zondag 15 mart wekelijks vanaf 20.00 uur te zien bij RTL4.


Vorige artikel
Klussende mannen en wanhopige vrouwen
Volgende artikel
Pas in het najaar Bonje met de Buren

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...