TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Mannen die in en rond het huis klussen veroorzaken vaak wanhoop bij hun vrouw. Klussen worden begonnen maar nooit afgemaakt en complete gezinnen leven in een bouwval. Gelukkig gaat John Williams hen weer helpen in een nieuw seizoen van Help, mijn man is klusser!

RTL4 komt met een heftig nieuw seizoen vol onverwachte wendingen. Het is inmiddels alweer het negende seizoen waarin John Williams en het klusteam vrouwen helpen wiens huis vaak een ravage is. Dochters die in een badpak douchen omdat er geen deur in de badkamer zit en peuters die over een stoffig betonvloer kruipen. De situaties zijn vaak schrijnend en de hulp is dan ook hard nodig.

De vrouw van de klussende man roept de hulp in en zien het RTL-programma als hun laatste redmiddel. Ze willen dat er een einde gemaakt wordt aan de mislukte klussen van hun man. In de eerste aflevering ontmoeten we Mathieu en Ellen. Ellen logeert noodgedwongen al drie jaar bij de moeder van Mathieu. Mathieu wilt hun koophuis namelijk niet bewoonbaar maken. John zet Mathieu aan het werk, maar helaas gaat dit met tegenzin en slaat deze tegenzin na enige tijd om in woede. Zal dit goed komen?

Help, mijn man is klusser! is vanaf donderdag 12 maart wekelijks om 20.30 uur bij RTL4. te zien.


Vorige artikel
Nieuw seizoen Dokter Deen
Volgende artikel
Weer op jacht naar miljoenen

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...