TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De populaire Nederlandse dramaserie komt terug! De fans moeten nog wel even geduld hebben, maar in januari 2016 komt Omroep MAX met het derde seizoen. De afleveringen van de eerste twee seizoenen werden zeer goed bekeken.

Dokter Deen wordt geschreven door Simone Kome van Breugel en Edwin de Vries. Edwin kreeg de inspiratie toen zijn vrouw (actrice Monique van de Ven) zich had verwond en door de enige echte Dokter Deen moest worden geopereerd. Het eerste seizoen was in 2012 op de Nederlandse televisie te zijn. Aan het einde van het 2013 werd het tweede seizoen uitgezonden. Dat jaar maakt omroep MAX al bekend dat er ook nog een derde seizoen zou komen.

De opnames voor het derde seizoen zijn inmiddels in volle gang. In de serie spelen het waddeneiland Vlieland en zijn bewoners een grote rol. De hoofdrol wordt gespeeld door Monique van der Ven. In het nieuwe seizoen staan de moeizame relatie van de huisarts met haar dochter Isa en de medische opleiding van haar zoon Robbert centraal. Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering van het derde seizoen zal worden uitgezonden.


Vorige artikel
Van je vrienden moet je het hebben
Volgende artikel
Klussende mannen en wanhopige vrouwen

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...