TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Van je vrienden moet je het hebben, en dat is precies waar het in het nieuwe programma Foute Vrienden over gaat. Drie vrienden fluisteren een vierde vriend in het oor wat hij moet doen en zeggen. Dit geeft vaak grappige, gênante en gewaagde opmerkingen. Durven de vrienden alles te zeggen en te doen? Of gaan sommige dingen ze te ver?

Pepijn Gunneweg, Albert Jan van Rees, Pim Muda en Klaas van der Eerden zijn al jarenlang goede vrienden. Zij gaan het elkaar in dit nieuwe programma flink lastig maken. In alledaagse situaties zoals in het tuincentrum of in de bioscoop moeten één van hen doen wat zijn vrienden hem opdragen. Doet hij dit niet? Dan loopt hij het risico om de loser van het programma te worden en wacht hem een vreselijke straf.

Het programma Foute Vrienden is bij onze zuiderburen een grote hit. In België zijn er al twee seizoenen van uitgezonden en staat er zelfs een film op de planning. Ook is het programma in Amerika al op televisie geweest en was daar een daverend succes. Foute Vrienden is vanaf donderdag 12 maart elke week te zien bij RTL5 om 20.30 uur.


Vorige artikel
Menno's gedachtegoed in Buch in de Bajes
Volgende artikel
Nieuw seizoen Dokter Deen

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...