TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


In het tweede seizoen van Suprise Surprise staan weer vele hartverwarmende verrassingen centraal. In het nieuwe seizoen van het programma gaan Do, Henny Huisman en Airen weer speciale en bijzondere mensen verrassen. Do presenteert het programma en Henny en Airen helpen haar in de studio en reizen door het hele land.

Het allereerste seizoen van Surprise Surprise was een groot succes. Wekelijks keken vaak meer dan een miljoen mensen naar de afleveringen. Henny. Do en Airen zijn nu bezig met de opnames en verrassingen van het tweede seizoen. Het trio is nu nog beter op elkaar ingespeeld dan in het vorige seizoen en zegt flink uit te gaan pakken. Zo vervullen zij droomwensen, herenigen mensen die elkaar al lang niet meer gezien hebben en geven weldoeners een beloning. Hierbij krijgen zij ook dit seizoen weer regelmatige hulp van bekende Nederlanders.

In het tweede seizoen ligt de focus meer op het verrassen van jonge mensen en op bijzondere verhalen. De show is leuk voor de hele familie en bevat hier en daar een traan, maar ook een hoop gelach, verrassingen die elkaar steeds weer lijken te overtreffen en muziek. Surprise Surprise is vanaf zaterdag 7 maart elke week te zien bij SBS6 om 20.00 uur.


Vorige artikel
Weer veel gezelligheid in de TV Kantine
Volgende artikel
Bloed, zweet en aria's

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...