TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De TV Kantine gaat weer open! Heel bekend Nederland stapt vanaf 27 februari weer binnen in de gezelligste kantine van de televisiewereld.

In acht weken tijd wordt heel bekend Nederland onder een vergrootglas gelegd. Irene Moors en Carlo Boszhard persifleren er weer lustig op los. Het duo beeldt diverse Bekende Nederlanders uit die de TV Kantine bezoeken. Dit is inmiddels al het zevende seizoen en er komen weer allerlei nieuwe BN'ers langs. Zo neemt Hans Klok dit seizoen in de keuken plaats en komt Marjan de bingoleidster van “De Schilderswijk langs met haar ballen.

In de eerste afleveringen vragen meerdere sterren zich af wie er nagedaan moet gaan worden. Zo komen Andy van der Meijde en Melisa langs, evenals Plien en Bianca en de Hagenezen Anouk en Spike. Humberto Tan staat achter de kassa en ook Erland Galjaard maakt zijn opwachting.

Kim-Lian van der Meij heeft een gastrol als Chantal Janzen en Mari van der Ven kruipt in de rol van Conchita Wurst. Het is dus weer een komen en gaan van sterren in de TV Kantine! De TV Kantine is vanaf vrijdag 27 februari acht weken lang om 20.30 uur bij RTL4 te zien.


Vorige artikel
Nieuwe gasten College Tour
Volgende artikel
Nieuwe hartverwarmende verrassingen

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...