TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Binnenkort komt er weer een nieuw seizoen van College Tour. Hierin ontvangt presentator Twan Huys spraakmakende gasten en mag een publiek van studenten ook vragen stellen en in gesprek gaan met de gast.

Twan Huys maakte deze week drie nieuwe gasten bekend. Zo zullen schrijver Remco Campert, minister Lodewijk Ascher en presentatrice Chantal Janzen dit seizoen te gast zijn. Eerder werd al bekend dat ook Herman Finkers, Ronald Koeman, Louis Theroux en Arnon Grunberg in het nieuwe seizoen langs zullen komen. In de eerste aflevering zal Ronald Koeman te gast zijn. Hij was Europees Kampioen voetbal in 1988 en is nu coach van de Engelse club Southampton.

NTR College Tour lijkt met de huidige gastenlijst een overschot aan mannelijke gasten te hebben. Volgens gespreksleider Twan Huys is dit wel te verklaren. Vrouwen zijn vaak moeilijker uit te nodigen dan mannen. Mannen zeggen sneller ja, terwijl vrouwen er vaak een tijdje over na moeten denken. Maar er niet opzettelijk gekozen voor meer mannen. Volgens Twan Huys zullen er nog vrouwelijke gasten aan de gastenlijst van het nieuwe seizoen toegevoegd gaan worden.

Studenten die als bezoeker bij het programma aanwezig willen zijn, kunnen zich vanaf deze week aanmelden bij de NTR.


Vorige artikel
Bizarre Eters
Volgende artikel
Weer veel gezelligheid in de TV Kantine

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...