TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Sofie van den Enk gaat aan een nieuwe presenteerklus beginnen. Zij is namelijk toegevoegd aan het bestaande team van presentatoren van het televisieprogramma de Keuringsdienst van Waarde. De presentatrice zal vanaf het nieuwe seizoen in het programma te zien zijn.

Het huidige team van presentatoren bestaat uit Teun van de Keuken, Ersin Kris, Marijn Frank en Ajouad El Miloudi. Nu is hier dus ook Sofie van den Enk aan toegevoegd. De Keuringsdienst van Waarde richt op huishoudjournalistiek. Zij onderzoeken in het programma wekelijks etiketten, reclamespotjes en beantwoorden de vragen waar consumenten vaak mee zitten.

Sofie van den Enk heeft al eerder programma's gepresenteerd. Zo was zij te zien als presentatrice van Hints, De Rekenkamer en Puberruil. Ook deed zij in 2014 mee aan het populaire programma Wie is de Mol en werd uiteindelijk zelfs de winnaar. Ze vindt haar nieuwe klus helemaal geweldig. Ze is gek op de combinatie van scherpte en humor die in het programma zit.

Het nieuwe seizoen van de Keuringsdienst van Waarde begint op 12 maart. Sofie van den Enk zal in haar eerste seizoen onder meer op bezoek gaan bij een slakkenfabriek in Frankrijk en op zoek gaan naar echte spelt op het land.


Vorige artikel
Pauline Spiering gaat MAX Geheugentraine..
Volgende artikel
Bizarre Eters

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...