TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Presentatrice Pauline Spiering gaat vanaf 3 maart de MAX Geheugentrainer presenteren. De tot nu toe nog onbekende actrice zal ongeveer twee uitzendingen per week voor haar rekening nemen. Het programma werd tot nu toe altijd gepresenteerd door Jan Slagter.

De drukke agenda van Jan Slagter laat het niet meer toe om alle afleveringen zelf te blijven presenteren. De presentator presenteert het programma altijd met veel plezier, maar heeft nu besloten om een stapje terug te gaan doen. Door de groei van omroep MAX komen er steeds meer verplichtingen op hem af. Om deze reden is ervoor gekozen om een nieuwe presentator te gaan zoeken. Pauline Spiering neemt het stokje graag over. Zij is een nieuwkomer in het vak. Ze voelt zich vereerd en heeft er enorm veel zin in.

Pauline Spiering neemt vanaf 3 maart twee afleveringen in de week over van Jan Slagter. Om de kijker kennis te laten maken met Pauline, zal zij eerst aan het programma deelnemen als kandidaat. Op 2 maart is zij de kandidaat van Jan in de MAX Geheugentrainer. De dag erna zal zij voor het eerst als presentatrice te zien zijn.


Vorige artikel
Medische realityserie stopt per direct
Volgende artikel
Nieuwe klus voor Sofie van den Enk

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...