TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De medische realityserie 24 uur op de spoedeisende hulp stopt. Dit heeft televisiezender RTL4 laten weten. De serie stopt per direct na slechts drie afleveringen.

De serie laat zien wat er op de eerste hulp van het King's College ziekenhuis in Londen gebeurt. Dit is één van de grootste en drukste ziekenhuizen van Groot-Brittannië. Deze serie werd door RTL4 vanaf 28 januari wekelijks op de woensdagavond uitgezonden. Samen met het programma Door het Oog van de Naald vulde deze de primetime op de woensdag. Helaas trokken deze programma's aanzienlijk minder kijkers dan de concurrerende programma's Danni Lowinksi en Hoeveel ben je waard? op SBS6.

In plaats van afleveringen van de realityserie 24 uur op de spoedeisende hulp worden vanaf deze week herhalingen van Syndroom uitgezonden. In dit programma zorgt Johnny de Mol ervoor dat dromen van mensen met het syndroom van Down kunnen uitkomen. RTL4 hoopt hiermee kijkers terug te winnen en verwacht dan ook dat mensen het leuk vinden dat Syndroom opnieuw uitgezonden wordt.


Vorige artikel
Nieuw muziekprogramma SBS6
Volgende artikel
Pauline Spiering gaat MAX Geheugentraine..

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...