TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De Rijdende Rechter begint weer aan een nieuw seizoen. Mr. Frank Visser neemt weer plaats achter het stuur en laat het recht zegevieren. Het programma heeft een nieuwe studio, een nieuwe opstelling en er waait een frisse wind. Dit seizoen zal daardoor anders dan anders zijn.

Heb je ruzie met je buurman, een familielid of met je huisbaas? Mr. Frank Visser komt bij je langs en gaat proberen het geschil rechtvaardig op te lossen. Dit seizoen komen er veel zaken aan de orde over flats, appartementen en andere huurwoningen. Voor veel mensen zijn dit herkenbare zaken. Vaak is het niet duidelijk wie er moet betalen en wat precies van wie is.

De Rijdende Rechter wordt gepresenteerd door Jetske van den Elsen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat een geschil over de muren van de buren centraal. Zoals altijd praat Mr. Frank Visser met de verweerder en met de eiser en doet daarna een uitspraak die bindend is. Naast het oplossen van problemen, zullen er dit seizoen ook weer verschillende verhitten discussies plaatsvinden.

Het belooft weer een enerverend en interessant seizoen van De Rijdende Rechter te worden. Het seizoen start op dinsdag 10 februari en het programma is wekelijks om 22.20 uur bij NPO1 te zien.


Vorige artikel
Vierde seizoen The Voice Kids
Volgende artikel
Hoe sterk is jouw relatie?

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...