TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Talentenjacht The Voice Kids komt terug met een vierde seizoen. Vanaf zaterdag 14 februari is de show weer te zien bij RTL4. The Voice Kids is ontstaan in navolging op The Voice. In deze talentenshow wordt gezocht naar het aanstormende zangtalent. The Voice Kids is de jongere variant en richt zich op het talent onder de jeugd.

Op de bekende rode draaistoelen nemen ook dit seizoen Angela Groothuizen, Marco Borsato en Nick & Simon plaats. Zij zijn de coaches en bepalen welke kandidaten de auditieronde overleven. Door om te draaien bij de beste jonge zangers en zangeressen kunnen zij proberen om de meest talentvolle kandidaten in hun team te krijgen.

De talentenshow wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. Er zijn vijf afleveringen met audities, daarna zijn er drie zogenaamde battlerondes en vervolgens komen de liveshows. Op zaterdag 11 april vindt de finale plaats en wordt bekend wie het vierde seizoen van The Voice Kids wint. De winnaar ontvangt een studiebeurs van €10.000,- en de kans om een eigen single op te mogen nemen.

The Voice Kids is vanaf zaterdag 14 februari elke week te zien bij RTL4 om 20.00 uur.


Vorige artikel
Vijf nieuwe spellen voor Gordon en Gerard
Volgende artikel
De rijdende rechter weer van start

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...