TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Vanaf vrijdag 27 februari is er weer een nieuwe seizoen op televisie van de komische spelshow Alles Mag op Vrijdag. Het trio Gordon, Gerard en Jandino zijn verantwoordelijk voor de vrolijke chaos. De twee teams van bekende Nederlanders onder leiding van Gerard en Gordon nemen het tegen elkaar op in diverse spellen. Spelleider Jandino probeert iedereen onder controle te houden en de spellen tot een goed einde te brengen.

In dit seizoen zullen onder meer Sylvia Geersen, Bobbi Eden, Mattie en Wietze, Xander de Buisonjé, Gerard Ekdom, Roy Donders, Do, Sunnery James, Everon Jackson Hooi, Ryan Marciano en Daphne Deckers zich in de strijd gooien. Allemaal zijn ze fanatiek en doen hun uiterste best om de spellen te winnen.

In dit seizoen komen enkele bekende spellen terug, maar er zijn ook een vijftal nieuwe spellen. Zo mag er tijdens Loslippig niet gesproken worden en wordt de spanning aardig verhoogd tijdens Hoogspanning. Bij Mimitatie moet een persoon zonder praten uitgebeeld worden en in Mime Team moeten twee teamleden samen een voorwerp uitbeelden. In de Darkroom gaan Gordon en Gerard een donkere ruimte in waar zij op zoek moeten naar diverse objecten. Kortom de nieuwe spellen staan garant voor hilariteit!

Alles Mag op Vrijdag is vanaf vrijdag 27 februari weer te zien bij RTL4 van 21.30 uur tot 22.30 uur.


Vorige artikel
De zeven zeeën vaart uit
Volgende artikel
Vierde seizoen The Voice Kids

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...