TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De Zeven Zeeën is het nieuwe programma van BNN waarin tien Bekende Nederlanders uitvaren. Zij worden hierbij getest op hun creativiteit, lef, kameraadschap en doorzettingsvermogen. Het programma wordt gepresenteerd door Floortje Dessing.

Floortje Dessing is pas later bij het project gehaald door het vertrek van Patrick Lodiers. Het is voor haar nieuw om zo'n programma met kandidaten en een grote crew te maken. Maar ze vond het wel heel boeiend om te doen. De deelnemers en kijkers thuis zullen geconfronteerd worden met de huidige slechte situatie van de zee. Zo krijgen de kandidaten te maken met de plastic soep en overbevissing. Volgens Dessing is het erg interessant om te zien hoe de deelnemers zich aanpassen aan hun nieuwe leven op zee.

De groep bekende Nederlanders is zeer divers. Van acteur Daniël Boissevain tot comédienne Dian Liesker, en van snowboardster Nicolien Sauerbreij tot actrice Toprak Yalciner. Verder nemen acteur Patrick Martens, actrice Lisa Smit, stylist Bastiaan van Schaijk, rapper Pepijn Lanen, actrice en zangers Anna Speller en acteur Niels Gomperts deel aan het avontuur van de Zeven Zeeën.

Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met de organisatie Greenpeace. Het programma is dan ook op zoek naar de beste actievoerder. Hij of zij wint De Zeven Zeeën. Het programma is vanaf 30 maart te zien op NPO3.


Vorige artikel
Nieuw seizoen Levenslang met Dwang
Volgende artikel
Vijf nieuwe spellen voor Gordon en Gerard

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...