TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


SBS komt met een nieuwe spelshow genaamd Kitsch of Kassa. De nieuwe show gaat gepresenteerd worden door Jochem van Gelder. Twee kandidaten moeten samen de waarde raden van een aantal objecten. Uiteindelijk moeten zij het duurste object zien over te houden. De kandidaten krijgen de waarde van dat object namelijk meer naar huis. De objecten hebben een waarde tussen de €50,- en €50.000,-.

De objecten zijn zeer divers en vaak erg bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan een jurk die zangeres Lady Gaga in een videoclip draagt, de auto van Elvis, schoenen van voetballer Lionel Messi of een schilderij uit het Rijksmuseum. Sommige objecten lijken kitsch terwijl anderen zeer waardevol lijken, maar schijn kan bedriegen en dat is precies waar het in dit programma om draait. De kandidaten kiezen het object waarvan zij denken dat het het meeste waard is en spelen de rest van de objecten weg.

Tijdens de show geeft veilingmeester Laurien Hessels uitleg en uitgebreide informatie over de objecten. Zij vertelt iets over het jaar waar het voorwerp uitkomt, de eigenaar van het object of de zeldzaamheid, Kitsch of Kassa is vanaf woensdag 25 maart te zien. Het wordt elke week om 21.30 uur uitgezonden op SBS6.


Vorige artikel
Nieuwe spelshow trekt miljoen kijkers
Volgende artikel
Nieuw seizoen Levenslang met Dwang

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...