TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De nieuwe spelshow van Robert ten Brink heeft afgelopen zondagavond ruim één miljoen kijkers getrokken tijdens de eerste aflevering. In deze interactieve spelshow maken de kandidaten kans op één miljoen euro. Om dit te winnen hoeven ze slechts twaalf vragen goed te beantwoorden.

De nieuwe spelshow heet BankGiro Loterij The Big Picture en is te zien bij RTL4. De kandidaten krijgen een foto en een bijbehorende vraag te zien. De vragen gaan over uiteenlopende onderwerpen en testen de algemene kennis van de kandidaat. Met elke goede vraag komt de kandidaat een stapje hoger op de geldladder. De kandidaat heeft drie keer de kans om een goed antwoord te kopen, maar moet hiervoor wel een kwart van het prijzengeld inleveren.

Nieuw aan het programma is de interactieve app. Hiermee kunnen de kijkers thuis live mee spelen. Als zij een goed antwoord geven, kan hun foto tijdens de uitzending op het beeld verschijnen en kunnen zij een mooi geldbedrag winnen.

BankGiro Loterij The Big Picture wordt gepresenteerd door Robert ten Brink en is elke zondagavond om 22.00 uur te zijn bij RTL4.


Vorige artikel
Namen spelers The Passion gelekt
Volgende artikel
Nieuwe spelshow met Jochem van Gelder

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...