TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


RTL4 komt met een nieuw programma genaamd Door het oog van de naald. In dit programma staan de naaimachine en naaivaardigheden van de deelnemers centraal. Verschillende duo's strijden tegen elkaar door het uitvoeren van verschillende opdrachten. Elke week wordt één van de duo's door de vakjury naar huis gestuurd. Er is in de finale maar plaats voor drie duo's die strijden om een prachtig prijzenpakket.

Stoffen, patronen en ritsen. De zolderkamers van de deelnemers liggen er vol mee. Vanaf nu mogen ze hun vaardigheden en creaties aan heel Nederland laten zien. Elke aflevering krijgen de duo's twee opdrachten, één trendopdracht en een opdracht voor een bekende Nederlander. De jury let hierbij ondermeer op de techniek en de naaivaardigheden. Niets ontgaat aan hun kritische blik. Maar de winnaar van het programma krijgt dan ook een prachtige naaimachine, een jaar lang stoffen en fournituren gratis, een gast-hoofdredacteurschap en een masterclass van Addy van den Krommenacker.

De eerste aflevering van het programma is op woensdag 28 januari. Hierin moeten de duo's een kort jurkje maken met Barbie als inspiratiebron en een persoonlijke doorpas doen met Dennis Weening voor een stoere capuchontrui. Hij helpt de jury ook met het maken van de keuze voor de beste creatie. Het beste duo is door naar de volgende aflevering, voor de rest volgt een zenuwslopende eliminatie.


Vorige artikel
Opiniemakers
Volgende artikel
Documentaire MH17

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...