TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het nieuwe talentenprogramma Superkids is niet de zoveelste talentenjacht, maar de deelnemers zijn echte superkids. Dit zegt Johnny de Mol. Samen met Wendy van Dijk gaat hij het nieuwe RTL-programma presenteren.

Superkids gaat op zoek naar talenten tussen de zes en veertien jaar. Zij hebben allemaal hun eigen talent waar ze belachelijk getalenteerd in zijn. De winnaar krijgt een studiebeurs van €25.000,- om verder te kunnen gaan met zijn of haar talent.

Johnny de Mol presenteerde eerder bijvoorbeeld al SynDroom en vindt het erg leuk om een talentenshow te gaan presenteren. Hij heeft al eerder met kinderen gewerkt en heeft een grote klik met kinderen. Johnny vindt het leuk om met de kinderen om te gaan, verhalen uit ze te halen en te vragen naar wat hun motiveert om met hun talent aan de slag te gaan.

Het is voorlopig nog onbekend wanneer Superkids op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. Het is al wel mogelijk voor kinderen om zich op te geven voor het programma en te proberen om aan de talentenshow mee te gaan doen. Dit kan via de website van het televisieprogramma.


Vorige artikel
Nieuw seizoen Shopping Queens
Volgende artikel
Lastige pubers op Family Island

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...