TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


De Hollandse School is het nieuwe voetbalprogramma van de televisiezender RTL7. Het programma wordt gepresenteerd door Viggo Waas, Raoul Heertje en Peter Heerschop. Zij willen dat het programma om de liefde voor het voetbal en de voetbalclub gaat en niet om het geld en andere onbelangrijke zaken.

De presentatoren onderzoeken elke week wat ze zouden moeten doen om een voetbalclub te kunnen beginnen. Hierbij krijgen ze hulp van bekenden uit de voetbalwereld zoals Guus Hiddink en Johan Cruijff. De mannen komen op hun pad vaak problemen tegen. Veel van deze problemen blijken toch om geld te draaien.

Volgens het presentatietrio was voetbal vroeger leuker en proberen ze dat gevoel terug te halen. Met dit programma geven ze op satirische wijze commentaar op de voetbalwereld. Naast het belang van geld, lijkt het uiterlijk van spelers ook steeds belangrijker geworden. Voetballers willen in hun hart het liefst alleen met voetballen, maar bijzaken voeren steeds meer de boventoon.

Heerschop, Waas en Heertje willen het idee van een eigen voetbalclub ook echt leven is blazen als zij denken dat het haalbaar is. Door middel van crowdfunding zou het misschien wel mogelijk zijn om een voetbalclub op ter richten. Misschien brengt de toekomst door dit programma dan ook een eigen club voor de mannen.


Vorige artikel
Nieuwe coaches The Voice of Holland
Volgende artikel
Nieuw seizoen Shopping Queens

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...