TVGids24.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Nieuws


Het populaire talentenprogramma The Voice of Holland krijgt in het zesde seizoen twee nieuwe coaches. RTL maakt deze week de nieuwe coaches bekend. Afgelopen seizoen namen Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ali B. en Ilse DeLange de plaats in de rode stoelen.

Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis hebben het komend jaar te druk met hun eigen projecten. Ilse concentreert zich met The Common Linnets op een internationale carrière en Trijntje is druk met het Eurovisie Songfestival. Maar hun plekken bij The Voice of Holland waren al snel weer vergeven.

Niemand minder dan Anouk en Miss Montreal voegen zich als coaches bij Marco Borsato en Ali B. Volgens de programmadirecteur Erland Galjaard zijn de nieuwe coaches echte vakvrouwen en zijn zij een voorbeeld voor vele zangers en muzikanten. Hij is erg blij met de nieuwe coaches. Eerder namen onder meer Jeroen van der Boom, Nick en Simon en Angela Groothuizen al plaats in één van de rode stoelen van het talentenprogramma.

The Voice of Holland wordt geproduceerd door Talpa en de presentatie is in handen van Martijn Krabbé en Wendy van Dijk. Op dit moment staan de nieuwe kroegaudities gepland. Wanneer het zesde seizoen precies wordt uitgezonden, is nog niet bekend.


Vorige artikel
Realityserie De Roelvinkjes
Volgende artikel
Voetballiefde bij De Hollandse School

Nieuwsarchief


Poll

  • Mijn favoriete serie is...